SZOLGÁLTATÁSAINK

01

NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSA

Nyílászárók gyártása

Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozunk. A gyártási folyamat során követjük a magas minőségi gyártásra vonatkozó irányelveket.

Tudjon meg többet
02

Forgalmazás

Nyílászárók forgalmazása

Nyílászáróink rendelkezésre állnak, magánszemélyek, kivitelezők, viszonteladók számára. Ha egyenesen a gyártótól akarja megvenni a nyílászáróit, akkor mi vagyunk a megfelelő partner Önnek.

Tudjon meg többet
03

ÉRTÉKESÍTÉS PARTNEREK SZÁMÁRA

Legyen Ön is partnerünk

Gyártási kapacitásunk folyamatos bővítése mellett folyamatosan keressük viszonteladó partnereinket

Tudjon meg többet

EGYEDI ELKÉPZELÉSEK TÖKÉLETES KIVITELEZÉSSEL

Egyedi tervezésű családi házamhoz kértem ajánlatot a Blau Fenster Kft. részéről. A gyártás és a kivitelezés során a hagyományos ajtók és ablakok mellett extra nagy méretű és tömegű nyílászárókat is készítettek. A beépítés és kivitelezés tökélesen sikerült

Magyar Cs.( Debreceni Ingatlan )

NAGY ÜVEGFELÜLETEK VILÁGOS ÉS MODERN
ARCULAT A FELÚJÍTOTT FOGÁSZATON

Egészségügyi központom teljes körű felújításakor bíztam meg a Blau Fenster csapatát azzal, hogy készítsenek az ügyféltérbe nagy üvegfelülettel rendelkező ablakokat, mert a természetes fény mennyisége kulcsfontosságú szempont volt a pozitív hangulat megteremtésében.

( Debreceni fogászat )

RUGALMAS HOZZÁÁLLÁS PONTOS HATÁRIDŐK ÉRTÉKÁLLÓ TECHNOLÓGIA

Korábbi közös munkák miatt már régebb óta ismertem Zoltán, ezért a saját irodaházunk építésekor nem volt kérdés hogy őt fogom felkérni a nyílászárók gyártására és beépítésére. Elégedett vagyok a munkával, ajánlani tudom

Juhász B.( Irodavezető )